Skip to main content
Slide Background

Kennismaking in april

Op dinsdagavond 25 april is er weer een kennismakingsmeeting met de Coƶperatie in oprichting (io). Je kunt binnenlopen tussen 19.45 en 20.00 uur.
Rond 20.00 uur starten we met de presentatie tot ongeveer 21.15 uur.
Tot ongeveer 22 uur is er ruimte voor vragen en om met elkaar bij te praten.   

Tijdens de meeting maak je kennis met het bestuur en krijg je een update van de gedane acties tot dat moment. We stellen onze Coƶperatie (io) aan je voor en we leggen uit wat onze doelstellingen en plannen zijn voor de komende jaren.

De focus is tijdens de meeting gericht op het deel van de voedselvoorziening in en rond onze gemeente. Er wordt gewerkt aan goed, gezond en betaalbaar voedsel voor iedereen die dat wenst. Nu in deze fase zijn we met een aantal boeren in gesprek over wat ze kunnen leveren en zijn er onderzoeken gaande over wat mensen willen ontvangen.
Op dit moment zijn we vooral op zoek naar mensen die gezond voedsel uit hun eigen regio als een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse routine zien.

De meeting is gratis en vrijblijvend. Als je enthousiast bent vragen we je om het tekenen van een intentieverklaring. Deze verklaring verplicht je tot niets. Voor ons als bestuur (en vrijwilligers) is het belangrijk om een idee te krijgen van de mensen die de intentie hebben om straks mee te gaan doen. Hoe dit werkt leggen we je graag uit.
  
Buurderij van Dam stelt de ruimte belangeloos ter beschikking, daar zijn we zeer dankbaar voor. Je kunt middels een vrijwillige bijdrage zelf bepalen of je de gratis koffie, thee en lekkers waardeert. Het geld wordt gebruikt om uitstapjes te maken met de medewerkers van de dagbesteding.

Meld je alvast aan via info@devenenvoorjou.nl We hebben enorm veel zin in weer een mooie en positieve meeting. Voor meer info en sneller aanmelden zie devenenvoorjou.nl.

 

Meer berichten