Skip to main content
Slide Background

De Venen Voor Jou(w) Onderneming

Het Domein Ondernemen ondersteunt de domeinen bij het realiseren van bedrijfsactiviteiten die speciaal voor de leden beschikbaar worden gesteld. De leden en de ondernemers kunnen vrijuit met elkaar overleggen welke diensten en producten wenselijk zijn. Veel inwoners willen graag in hun eigen woon- en werkgebied de ondernemers ondersteunen. Lokaal (contant) geld dat in omloop is en blijft, zorgt voor een sterke lokale economie. Gelijkgestemde ondernemers kunnen hierdoor beter en effectiever lokale projecten opzetten en ondersteunen. Samenwerken in roerige tijden zorgt voor een sterke lokale verbinding.

In welk domein wil jij (ook) aansluiten?

In ieder domein zijn specifieke ondernemers wenselijk, ieder domein vraagt zijn/haar specifieke expertise. Zie jij een domein waar jij graag aan wilt mee-ontwikkelen? Laat het weten en we maken snel een afspraak.

Boeren ondernemers zeer gewenst

Boeren zijn een speciaal soort ondernemers, zij zorgen voor de voedselvoorziening in ons gebied. Ken of ben je een boer die interesse heeft of meer wil weten over de projecten? Laat het weten en we overleggen graag.

Tuinders zeer gewenst

Groenten, fruit en kruiden zijn heel belangrijk voor een gezonde lijfstijl

Koop lokaal

Lokaal geld in omloop houden is essentieel voor een sterke economie. Wonen, werken en recreƫren kan perfect in en om de plassen en Veenwijde gebieden. Laat ons weten hoe het nog beter kan, we komen graag eens overleggen.