Skip to main content
Slide Background

Voor wie?

Voor wie
Heb jij ook het idee dat het mogelijk is om samen met anderen een betere woon- en werkomgeving te creëren. DeVenenVoorJou is, zoals de naam al zegt, bedoeld om vóór jou, met jou en door jou te werken aan een mooie, zuivere, werkzame, leuke, recreatievolle, gezonde, voedselrijke en werkende regio waarbij je je eigen wensen en doelen kunt bereiken door er zelf aan te werken.

Iedereen is welkom om te kijken wat het meest aanspreekt om aan deel te nemen. Zowel ondernemers, boeren, tuinders, ontwikkelaars, uitvinders en bewoners van onze mooie gemeente (en randgebieden) worden uitgenodigd deel te nemen.

Iedereen die kennis of ervaring heeft in een van de diverse domeinen of andere werkgroepen kan en mag zijn of haar kennis inbrengen. We komen graag met veel verschillende mensen, beroepen en kennis in aanraking om deze regio een mooie, bloeiende regio te laten zijn.

Werk mee
Per onderwerp is een werkgroep die vraag en aanbod onderzoekt. Er zijn nog veel meewerkers nodig. Wil je ook een bijdrage leveren? Laat het ons weten.

Snelle navigatie:

Koeien in de wei voor de katholieke kerk in Vinkeveen